بیست و دوم فوریه

با توام
قاب عکس نارنجی
با توام
زرقبای پاییزی
در نگاهت حضور مولاناست
پا رکاب دو شمس تبریزی...

 

یه ساندویچ یادتون بدم که فوق العاده خوشمزه ست و خاص. اونقدر که امکان نداره بپزید و کسی نگه به به عجب چیزی!... من توو دور و بری هام به چندتا غذا خیلی معروفم که یکیش همین ساندویچه. مختصر مفیدش میشه این که یه پیاز رو خلالی میکنید و میریزید توو روغن و وقتی رنگش صدفی شد و عوض شد( اصلا نباید سرخ بشه) بهش مرغ های خامی که نوارهای خیلی نازک در حد یه بند انگشت خرد کردید رو اضافه میکنید و نمک و فلفل میزنید. و وقتی رنگ مرغ هم عوض شد کمی فلفل دلمه ای سبزِ ریز خرد شده با قارچ خام خرد شده میریزید( تقریبا اندازه ی حجم مرغ) و میذارید همه با هم بپزه که حسابی مرغ و قارچ آب میندازه و بذارید تا قطره ی آخر آبش کشیده بشه حتما، دست آخرم کمی زعفران دم کرده اضافه کنید. دلتون خواست میتونید پنیر پیتزا هم بریزید که من در اکثر مواقع نمیریزم. فقط همینجا بگم که این ساندویچ با سسش هست که خوشمزه ست و اگر نخواستید سسش رو درست کنید اصلا نپزید!... سس هم کمی خیارشور و جعفری ریز خرد شده رو با سس مایونز و خیلی کم خردل ملایم و اگر داشتید چندقطره سس فلفل تند ( از این سید داوود ها مثلا که توو اکثر رستورانا هست) مخلوط کنید و دیگه همین. بفرما بزن!

نظرات (۸)

خیارشور نمیتونم بخورم. جایگزین نداره؟ :```)

پاسخ:
تا حالا جایگزینی پیدا نکردم ولی یه چیزی بزن ته مزه ی خیارشور بده دیگه، مثلا ترشی فلفلی چیزی. البته کلا یدونه خیارشورم بزنی مزه ش رو میگیره.

فکر کنم رنده کنم که خودم نفهمم خیارشور داره👀🥲💟

پاسخ:
یدونه کوچولو رنده کن که فقط مزه ش رو بگیره. در کل برای کلِ سسش هم دو سه تا بیشتر نباید ریخت.
  • شبهای سپید
  • اگه این همه موادش رو قرار بود از بیرون تهیه کنم خب راحت تر می رفتم ساندویچی پستت رو نشون میدادم میگفتم اینو می خوام :))) تازه شم مغزم پردازش نمی کنه نوارهای نازک بند انگشتی 🥴🤨

    پاسخ:
    عمرا ساندویچی بتونه عین دستپخت من دربیاره:/

  • شبهای سپید
  • اون که صد البته. اما مشکل اینجاست که قراره دست پخت خودمون دربیاد :))))) 

    پاسخ:
    درسته من دستوراتو مو به مو میگم ولی به قول سامان گلریز دست ادم باید مزه داشته باشه، حالا باید دید آیا دست شماها عین دست من مزه داره یا نه؟:|
    ( خودشیفته ی زمانه را بشناسید:/)

    به‌به، نوش جان.

    ممنونم من اسکرین شات گرفتم تا بعد وارد دفتر کنم.

    امروز اومدم قیمه درست کنم یاد رسپی شما افتادم کلی تو پستاتون گشتم تا پیدا شد، خیلی قیمه خوشمزه‌ای شد. خواستم سر فرصت بیام تشکر کنم که این پست کار و واسم اسون کرد:)

    پاسخ:
    ممنون عزیزم
    نوش جان. چه عالی:)
    خواهش میکنم عزیزم
  • ویــ ـانا
  • آره دلمون تنگ شده بود برای غذاهاتون😒😂😍❤️نوش جان.

    جای ملوچک خالیه پستتون رو ببینه خیلی خوشحال میشه:))))))))))

     

    پاسخ:
    ممنون عزیز دلم:)
    اره خیلی:/

    متاسفانه در پرهیز غذایی هستم و خیلی وقته نتونستم این خوشمزه رو درست کنم:(

    پاسخ:
    اگر سسش نبود غذای رژیمی ای محسوب میشد چون پروتیین و سبزیجاته...

    پرهیزم رو مرغه.

    و عدم تداخل مواد خام و پخته:)

    پاسخ:
    ببین قارچ و فلفل دلمه که میپزه تووش. منم خام و پخته رو نمیخورم باهم چون برای معده خوب نیست.
    اگر برای سردی مرغ نمیخوریش میتونی با ادویه جات فراوون گرمش کنی.و البته الان اثبات شده مرغ کلا گرمه! و اگر پرهیزت علت دیگه داره که آره خب باید فاکتور بگیریش:/

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">