بیست و دوم فوریه

با توام
قاب عکس نارنجی
با توام
زرقبای پاییزی
در نگاهت حضور مولاناست
پا رکاب دو شمس تبریزی...

 

دیشب ساعت ۹ شب یه کلیپ دیدم از همین کلیپ های اینستایی که داشت الویه درست میکرد، یعنی خودم میرم سر پل صراط یقه ش رو میگیرم حالا ببینید، اصلا نمیدونید تا سر حد مرگ چجوری هوس الویه کردم چرا که از علایق دنیوی من همین غذای بس لذیذ و دوست داشتنیه که وقتی داریمش تا صبحونه هم مشتاقم بخورمش اما خب ساعت ۹ شب نمیشد تازه سیب زمینی بذاری بپزی فلذا باید تا روزی دیگر صبر پیشه میکردم. حالا اینوسط یه چیزی درباره این غذا هست اونم اینکه من نمیفهم چرا بعضیا میخوان به زور یه غذای پرکالری رو تبدیل به یه غذای رژیمی کنن، بابا به پیر به پیغمبر کدو آبپز شرف داره به الویه رژیمی! الویه رژیمیش به درد لای جرز دیوارم نمیخوره، الویه زمانی الویه ست که همچین با خوردنش کیلو کیلو کالری و چربی و کلسترول بدی بره پایین! اگر دنبال غذای رژیمی خوشمزه هستید قطعا الویه به شکل رژیمیش نمیتونه خوشمزه بشه فلذا یا الویه کلا نپزید یا میپزید عین ادمیزاد بپزید!...

از اونجایی که یه بار یه آقایی که یادم نیست کی بود بهم گفت عکس غذا میذارید دستوراتشم بذارید در همین راستا عرضم به حضور انورتون که بنده الویه رو عین آدمیزادش میپزم، و از اونجایی که الویه های خوشمزه ای رو هم به جامعه تا حالا تقدیم کردم پس اگر میخواین الویه ای بخورید که انگشتاتونم بعدش بخورید به شیوه آشپز پنجه طلا بیست و دوی فوریه عمل کنید ضرر نمیکنید!...بنده توو الویه ماست، آب مرغ، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل، پودر سیر یا سایر این موارد که بعضیا میزنن نمیزنم. الویه بنده بدین شکله که بعد پخت سیب زمینی و تخم و مرغ رو رنده ریز میکنم و از رازهای موفقیت یک الویه ی خوب و خوشمزه همین رنده ی ریز کردنه، چون همه ی مواد خوب مزه ی همو میگیرن، تخم مرغ هم به نسبت سیب زمینی مقدار اندک نمیذارم، معمولا برای مثلا ۳ تا سیب زمینی خیلی بزرگ ۵ تا هم تخم مرغ میذارم. بعد اگر مرغ هم بریزم که معمولا میریزم اونم یا خیلی ریز با چاقو ریش ریش میکنم یا رنده، بعد خیارشورم ریز خرد میکنم، یه هویج خامم رنده ریز میکنم و از رازهای دیگه ی موفقیت یک الویه، کالباس یا سوسیس داخل الویه ست و از نظر بنده حالا که قراره کلی چربی و کالری بدید بره پایین یهو همه چی باهم باشه! و مطمئن باشید سوسیس یا کالباس در طعم نهایی الویه به شدت تاثیر گذاره مخصوصا سوسیس دودی. اگر کالباس ریختید که اونم با چاقو ریز میکنید و اگر سوسیس کلا یدونه سوسیس رو آبپز کنید که من داخل ماکروفر چنددقیقه میذارم و بعد رنده کنید. سوسیس طعم قوی تری داره از کالباس. نخود فرنگی هم بسته به اینکه حال پختنش رو داشته باشم یا نه گاهی میریزم گاهی خیر ولی به شدت دوست دارم داخل الویه نخود فرنگی باشه. و دست آخرم چند قاشق  بسته به میزان مواد سس میزنم و چندقطره آبلیمو و بعد یه موشامبا! فریزر دستم میکنم و همه مواد رو با دستی که البته داخلش مشماس مخلوط میکنم . دست هم راز دیگه ی موفقیت الویه ست:| 

تا برنامه بعدی شمارو به خدای بزرگ میسپارم.

نظرات (۵)

9شب که خوبه من الان 1شب دلم الویه خواست، تکلیف چیست😭

پاسخ:
من موندم چرا با اینهمه پیشرفت علم یه دستگاه اختراع نشده بشه هرچی میخوای رو بفرستی درجا واسه اینو اون. وگرنه الان الویه های باقی مانده رو لقمه میکردم‌ مثل علی سنتوری که هی سوسیس لقمه میکرد منم هی لقمه میکردم میفرستادم واسه تک تکتون:دی

سلام، با این توضیحاتتون با اینکه معمولا صبح‌ها اشتها ندارم الان دلم اولویت خواست. (امشب با دستور پخت شما درستش می‌کنم تا مشت محکمی باشه بر دهان الویه‌های رژیمی پز خودم) 

پاسخ:
😂
نوش جان. الویه رژیمی چجوری میپختید؟:دی

کاش اختراع کنن سریع بی ادبا

قربونت که انقد مهربونی :)

پاسخ:
فدات عزیزم

به جای سس، ماست و آبلیمو و اب‌مرغ با یک قاشق سرخالی سس می‌ریزم. به جای سوسیس یا کالباس هم یکم سیر رنده می‌کردم داخلش( فقط به عنوان یه وعده غذایی و گرنه خوشمزه نمی‌شه)

پاسخ:
گرچه من اعتقادی به الویه رژیمی ندارم اما خب چندتا ترفند هست که برای کسانی که میخوان رژیمی درست کنند خوبه و الویه هم مزش خوب میشه. اول اینکه آب مرغ رو به کل مواد اضافه نکنید بلکه فقط به سیب زمینی اضافه کنید چون اونجوری کل الویه شل میشه و مزه آبکی میگیره، از طرفی تا سیب زمینی خنک نشده کلا الویه رو درست نکنید چون به شدت الویه ی نرم و آبکی و بدمزه ای از آب درمیاد. یه لیوان آب مرغ رو به سیب زمینی پخته ی کاملا سرد شده اضافه کنید بعد سایر مواد رو به سیب زمینی اضافه کنید. برای اینکه مزه ماست غالب نشه اگر ماست و سس رو نصف به نصف بریزید تقریبا قابل فهم نخواهد بود که ماست هم ریختید به شرطی که ماستتون ماست شیرین و سفتی مثل سون باشه. در نهایت اگر میخواین خیلی خیلی رژیمی باشه اما در عین حال خوشمزه سس مایونزش رو خودتون درست کنید با دستوراتی که بی ًرقبارپپپه مثل مثلا دستور آشپزی معصومه رسولی توو اینستا. سس مایونز ایشون خیلی راحت و در عین حال خیلی عالیه. 

به جای سوسیس کالباس سیر (پودر سیر) بریزید دقیقا همون طعم و میده

ضمن اینکه مامانم چرخ میکنه (چون مچ دستش واسه رنده نمیکشه همچنین تا چرخ گوشت هست چرا رنده ؟😂 )

کلا تخم مرغ و سیب زمینی و گوشتم ریش میکنه دوبار چرخ کنین حله😂

 

پاسخ:
من متاسفانه آخه عاشق سوسیس کالباسم:/
چرخ گوشت رو از کابینت دراوردن و وصل کردن و دوباره قطعاتشو شستن نمی ارزه :دی 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">