گرچه نظر من اینه که اگر هوس کیک کردید برید سراغ غیر رژیمیش و ناسالمش چون من کلا ناسالم خورم. ولیکن اگر هوس یه کیک سالم و رژیمی و راحت کردید که روغن و شکر نداشته باشه و با خوردنش اعضای خانواده به روح پر فتوحم درود بفرستید اینو درست کنید.
اسمشم میذارم کیک عسلی:
سه تا تخم مرغ رو با یک قاشق چای خوری هل کوبیده شده( یا وانیل یا هردو) و یک قاشق غذاخوری گلاب با همزن چندقیقه بزنید پف کنه. کرم رنگ بشه. اصطلاحا کف میکنه. همزنم نداشتید با دست بزنید کی به کیه!...بعد سه قاشق و نیم عسل اضافه کنید و با همزن دوباره بزنید. قاشق عسل سر پر باشه. بعد دو سوم لیوان آرد ویک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک کنید بریزید به مواد و دورانی هم بزنید. بعدم یا توو فر یا قابلمه یا پلوپز بپزید. من با فر رو نمیدونم چون فر نداریم. ولی با قابلمه تهشو روغن و آرد بپاشید بعد موادو بریزید و با شعله پخش کن و حرارت خیلی کم بذارید بیست و پنج دقیقه حدودی بپزه بعد درشو باز کنید چک کنید با چنگال ببینید پخته یا نه. مواد نچسبید به چنگال یعنی پخته. یا هم میتونید در قابلمه رو کلا باز نکنید بذارید بوی کیک که بلند شد تازه برید سراغش. چون اگر در قابلمه رو زودتر از موعد بردارید کیک پفش میخوابه.
من امروز برای اولین بار کیک داخل پلوپز پختم. پلوپز من پارس خزره از این مدلایی که فقط یه گردونه داره و چهارتا رنگ( رنگ ته دیگ) و اون گردونه رو روی هر رنگ ته دیگی که بخوای بهت بده میذاری و برنج خودش میپزه. یعنی اوتومات و اینا نیست. اگر برای شما درجه ای و ایناست که راحتید بیست دقیقه بذارید. اگرم عین مال منه که معمولا توو همه خونه ها پلوپزای عین منو دارن؛ موادو بریزید داخل پلوپز و روی هر گردونه ای خواستید بذارید مهم نیست. بعد بیست دقیقه چک کنید. من وقتی چک کردم کاملا پخته بود. پف کیک هم عالی بود. اینم بگم این حجم مواد کیک خیلی کمه بچه ها. برای همون اگر پلوپزتون مثلا ده نفره ست توو اون نپزید. مال من چهار نفره ست. ولی خیلی خوشم اومد و من بعد فقط داخل پلوپز میپزم. البته این نکته رو نباید فراموش کنید که داخل پلوپز ته کیک میسوزه دیگه! و فکر نمیکنم برای این مسیله چاره ای باشه چون بالاخره حرارت از پایینه و زیاد.
بعد که کیک پخت یه کوچولو بخورید اگر شیرینیش اندازه بود که هیچ . اما اگر نبود که قاعدتاً نباید باشه روی کیکو با چنگال سوراخ کنید بعد یه قاشق یا اگر دلتون خواست بیشتر عسل رو چند ثانیه بذارید داخل ماکروفر فقط یه کم شل بشه بعد بریزید روی کیک بعدم پودر نارگیل . این عسل رویی هرچی بیشتر بره به خورد کیک و همه جا باشه بهتره. حتی اگر دوست داشتید کیکو نصف کنید یه سری عسل و نارگیلم اونجا استاد کنید ولی همون روی کیکم چنگال بزنید و بریزید اوکی هست.
خلاصه بخورید و بیاشامید ولی هرگز اسراف نکنید!