بیست و دوم فوریه

وقتی بیست و دو جو میدهد!
اینهم از عکسی که وعده داده بودم در پست قبل. دیر رسیدید تمام شد ! :))

کلیک بفرمایید اینجا را...رمز خواستید بفرمایید.

نظرات (۱۳)

  • حضرت کازیمو
  • آخرش که اینا قراره بره اون تو قاتی بشه، این همه سلیقه و ملیقه به چه درد میخوره آخه

    -ستاد تو ذوق‌زنندگان
    پاسخ:
    همون دیگه ، به شما نمیگن با سلیقه برای این دید و‌نگاهه:))
  • نویسنده ....
  • رمز لطفا:) 
    پاسخ:
    ارسال شد :)
    خوشحال میشویم اگر رمز را بدهید
    پاسخ:
    رمز ارسال شد.
  • خانم لبخند
  • به به؛ تنوع ترشی ها رو =)
    بعد اسم غذا چی هست؟ همبرگره عایا؟:/
    پاسخ:
    بفرما:))
    عه نه کوفته تبریزیه :))
  • خانم لبخند
  • نوش جان :)
    عه آها :))
    پاسخ:
    ممنونم
    :))
    کوکب خانم زن باسلیقه و خوش ذوقی است.
    نقطه سر خط .
    کوکب خانم نوشابه سفید /آب را با نی میخورد .
    نقطه سر خط
    نی برای پوست و سلامتی مضر است .
    نقطه سر خط 
    کوکب خانم وقتی میل به غذا میکند ، غذایی باب میلش ، میخورد .
    نقطه سر خط
    کوکب خانم وقتی میل به غذا میکند ، غذا را با انواع ترشی های خوشمزه میل میکند.
    نقطه سر خط
    کوکب خانم کوفته تبریزی میپزد اونم چه کوفته های بیا و ببین .
    نقطه سر خط 
    کوکب خانم نهارش را بدون ما میخورد :)
    نقطه و لبخند سر خط :دی 
    کوکب خانم در کنار کوفته تبریزی داخل کاسه چه میخورد ؟:))
    علامت سوال و خنده سر خط :دی 
    کوکب خانم خیلی مهربان است برای اینکه رمز به من داده است :))))
    قهقه خنده سر خط :دی 
    کوکب خانم زنی موفق و شادآب است از او باید الگو گرفت .
    نقطه سرخط :))
    کوکب خانم رمز پر ذوقیش را در چه میداند ؟:))
    علامت سوال و خنده سر خط .

    من به همچین کوکب خانم خوش ذوقی افتخار میکنم .💚💖💚🌹
    نقطه ،گل قلب قلب قلب سر خط‌:))

    من دستورالعمل پخت ترشی را از کوکب خانم طلب میکنم. 
    نقطه سر خط :))
    من از کوکب خانم میخوام بجای اینکه بشیند به کامنت من قهقه بخندد دستورالعمل قول داده شده رو به من بدهد .💖💚😄
    نقطه ،خنده ،قلب ، قلب :))
    خدایا به کوکب خانم ما سلامتی و طول عمر بفرما.
    نقطه سر خط:))

    پاسخ:
    متشکرم:)
    آبه، نی از این پلاستیکی یه بار مصرفا نیستا، از اون نی‌خوباست:دی
    آره من از اونام که چیزی دلم بخواد براش وقت میذارم و میپزم !:))
    دیگه غذا بی ترشی نمیشه که خب:))
    شمام تشریف بیار میپزیم برات:)
    داخل کاسه آب‌کوفته است.
    آره دیگه برو به درگاه خدا شکر کن رمز شامل حالت گشت!:))
    الگویی از خودتونه:دی متشکرم:)
    رمز پر ذوقیم هیچی، شاید باور همین یک‌مصرع که زندگانی سیبی ست گاز باید زد با پوست
    ممنونم:)
    دستور کدومشو میخوای؟ ترشی قارچ؟ مخلوط؟ یا خیار چمبر و‌انبه؟
    ممنونم، همچنین به نگارنده این کامنت:)
    نقطه سر خط
  • نویسنده ....
  • خیلی تصویر خوشمزه ایه:)
    دلم خواست
    دست کوکب خانم درد نکنه:) 
    پاسخ:
    تشریف بیار بپزم برات:))
    کوکب خانوم تشکرات داره:))
  • آقای دیوار نویس
  • رمز پلیز :) 
    پاسخ:
    ارسال شد
    خواهش میکنم کوکب خانم 💚💚💚
    نقطه قلب قلب قلب سر خط :))

    نی با نی فرق ندارد  کوکب خانم :))
    وقتی شما آب رو از طریق نی میکشین و میل میکنید به بافتهای صورت فشار وارد و باعث چین و چورک صورت میشود ...
    سه نقطه سر خط :))
    دستور همشون  بدون انبه اش رو  بده در راه خدا کوکب خانم :**
    دو نقطه و دو ستاره سر خط :))))

    ممنونم از دعای خیرت کوکب خانم خوش ذوق و با سلیقه ی مهربون 💖💖
    قلب قلب سر خط :))
    مگر شما برای ما دعا کنید و دعایتان در حق ما مستجاب شود 💚💖🍀
    برگ قلب قلب سر خط  :)))
    ما که تعارف نداریم امید خدا خدمت میرسم 💚💖.
    قلب قلب نقطه سر خط :))
    به امید دیدار.
     نقطه سر خط :))

    پاسخ:
    نی رو نمیدونستم...
    ترشی قارچ: 
    قارچ هارو بشور و خرد کن نه خیلی ریز نه خیلی درشت، کلا سلیقه ای هست، میتونی قارچ های ریز درسته هم بخری بریزی و دیگه خرد نکنی که شیک تره ، بعدش فلفل سبز تند و سیر و سبزی های معطر مثل شوید و ترخون  اینارو آماده کن بعد یه لایه قارچ بریز یه کم فلفل و حبه های سیر و سبزی دوباره لایه بعدی ، بعدم سرکه بریز،‌با یه کم نمک مثلا یه قاشق برای یه شیشه، و کمی پودر فلفل سیاه... اینو دوساعت بعدم میتونی بخوری! ...فقط قارچ آب میندازه و جمع میشه و شیشه ات پر سرکه میشه، میتونی فرداش دوباره سرش قارچ و سبزی و فلفل اینا اضافه کنی.
    ترشی مخلوط یا همون هفت بیجار :
    اصلش اینه تیکه هاشو درشت خرد کنی اما من گاهی هم ریز ریز میکنم...کلم چه گل کلم چه برگ کلم سفید+ هویج+ خیار سبز+ کرفس+ فلفل سبز تند + سیر همه رو خورد میکنی، بادمجونم مربع مربع ببر با پوست با کمی سرکه بذار بپزه بعد به مواد اضافه کن، بقیه خام باید باشه اما بادمجون رو بپز البته من چیزای نرم توو ترشی دوست ندارم برای همون بادمجون الان نریختم و چون بیشتر هویج و کلم دوست دارم اونارو بیشتر میریزم، حالا همه اینارو مخلوط کن، نمک و گلپر و فلفل بزن بریز توو شیشه روشم سرکه بریز...حالا به جای سرکه میتونی خوشمزه تر و بازاری ترش کنی،گوجه هارو پوره کن بذار روو گاز چندتا قل بزنه بعد داغ داغ بریز روی مواد، نصف گوجه نصف سرکه... سبزی معطرم مثل قبلی بریز....گوجه بریزی باید یخچال بذاری...بیرونی ها زیتون و ذرتم میریزن اما من نه...
    رمزش چیه خب؟ o_O
    پاسخ:
    گفتم خب!:))
  • محبوبه شب
  • به محبوبه ی شب مهربون و دوستداشتنی هم رمز میدی؟ 😎✌
    پاسخ:
    البته مشک آن است که ببوید نه خود آدم از خودش تعریف کنه محبوبه خاتم!:دی
    اما بله رمزارسال شد.
  • محبوبه شب
  • بح بح چه سفره ی پر و پیمونی ^_^
    نوش جان : )
    پاسخ:
    ممنونم:)
    چه سفره ی لیلی و مجنونی هم انداخته!
    آفرین کدبانو :)
    ترشی قارچ ندیده بودم تا حالا! چه جوری درست میشه؟
    پاسخ:
    تشکرات دارم:))
    توو کامنت ها توضیح دادم :)

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">